RAAKA ORGAANINEN HAMMPUPROTEIINIJAUHE

Runsaasti Omega 3, 6 ja 9 terveellisiä rasvoja sekä 9 elintärkeää aminohappoa. Aminohapot ovat kollageenin rakennuspalikoita, mikä auttaa ylläpitämään terveellistä ihoa ja niveliä. Täydellinen proteiinilähde, jossa on paljon kuitua, jolloin kehosi voi imeä enemmän elintärkeitä ravintoaineita ateriastasi. Tarjoaa välttämättömiä Omega rasvahappoja, joita kehosi ei voi tuottaa yksin.

Hinta: 6.0015.00

Määrä Alennus
2-3
6%
4-5
9%
4-5
9%
4-5
9%

SÄÄSTÄ, kun ostat useamman kuin YHDEN tuotteen (Ei voimassa muiden tarjousten yhteydessä)

Jos ostat tämän tuotteen ansaitset 6-15 Points!
Jos ostat tämän tuotteen ansaitset 6-15 Points!

Tilaa nyt ja vastaanota (pikatoimitus saatavilla)

TUOTETIETO

TUOTTEEN EDUT

  • Täydellinen proteiinilähde
  • Sopii kasvissyöjille ja vegaaneille
  • Vähän suolaa, tyydyttynyttä rasvaa ja sokeria
  • Soija- ja meijeritön

AINESOSAT

100 % raaka orgaanisen kasvin siemenproteiinijauhe

SUOSITELTU KÄYTTÖ

Annoksen koko: 2 tl (9,4 g)

Annokset per pullo: 15 (142 g)

Sopii jokapäiväiseen käyttöön.

Säilytä kuivassa ja viileässä paikassa. Vältä altistumista lämmölle tai auringonvalolle.

PARANNA RUOKAVALIOTASI RAAKARUOAN VOIMALLA

Proteiinipakattu hedelmäsmoothie

Proteiinipitoinen vegaaninen ateria

LÖYDÄ TÄYDELLINEN PROTEIININLÄHDE

Hamppu on laadukas kasviproteiini aminohappokoostumuksen ja täydellisen proteiinilähteen suhteen, joten se on ihanteellinen lisättäväksi päivittäiseen ruokavalioon. Endocan hamppuproteiini on kevyt jauhe, joka sisältää 60 % proteiinia ja kaikkia kahdeksan välttämätöntä aminohappoa. Se sisältää tärkeitä rasvahappoja, kuten Omega 3 ja GLA, sekä ravintokuitua. Hedelmällisyys on alle 90 %, joten hampun proteiini imeytyy tehokkaasti verenkiertoon ja toimii arvokkaana muiden ei-välttämättömien aminohappojen kuten arginiinin lähteenä.

Korkealaatuinen hampunproteiinijauhe on peräisin korkealaatuisista orgaanisista hampunsiemenistä. Varmistaaksemme, että saat luonnolliset hyödyt suoraan tehtaalta, käytämme vain hienoimpia jalostamattomia ainesosia. Endoca Raakahamppuproteiinijauhe on valmistettu 100 % orgaanisesta hampusta ja on valmistettu tiukkojen laadunvalvontavaatimusten mukaisesti. GMO ja torjunta-aineeton.

BIOHAKKEROI TERVEYTTÄSI

Olemme löytäneet luonnollisen lähestymistavan, jolla voit hakkeroida kehoasi ja vapauttaa todellisen potentiaalisi avaamalla geeniesi salaisuudet.

Kehosi luomiseksi tai ylläpitämiseksi tarvitset välttämättömiä rakennuspalikoita, joista valitettavasti puuttuu suurin osa nykyisistä ruokavalioista. Päivittäisessä kiireellisessä elämässäsi laadukkaan luomuruoan puute ja huono ruokavalio voivat vaikuttaa stressiin, sairauksiin ja varhaiseen ikääntymiseen.

Ainutlaatuinen orgaanisten raakaproteiinien kokoelmamme sisältää runsaasti proteiinia ja aminohappoja, joten se on sopiva vegaani ja kasvissyöjä. Valitse korkealaatuinen orgaaninen hamppuproteiini geneeristen synteettisten proteiinilisäaineiden sijaan, jotta voit palata takaisin vahvemmaksi.

TUOTETTU VAIN ILMALLA, EI SISÄLLÄ KEMIKAALEJA

Vuosikymmenen ajan kehon ja mielen tasapainon aikaansaamista koskevan tutkimuksen jälkeen asiantuntijamme ovat luoneet ainutlaatuisen yhdistelmän, joka tarjoaa tasapainon kehollesi nopeasti ja tehokkaasti, jolloin voit lisätä voimaa ja säilyttää hyvinvoinnin. Parantaa immuunijärjestelmääsi ja toimittaa sinulle kaikki tarvittavat rakennuspalikat

Teknologia: Endocan hampunproteiinijauhe on raakaa, kylmäjauhettua, muuntogeenisiä organismeja, torjunta-aineita ja kemikaaleja, mikä tekee siitä 100-prosenttisen orgaanisen. Normaalisti proteiinien tuottaminen vaatii kemikaalien ja menetelmien käyttöä, jotka eivät ole ympäristöystävällisiä. Kehitimme menetelmän puhtaiden proteiinien saamiseksi paineilmalla vuosikymmenen tutkimuksen jälkeen.

Vallankumous: Viljelemme maatilallamme hamppua, joka on 100 % orgaanista ja ekologista ekokulttuurin innoittamilla perinteisillä menetelmillä. Istutamme 108 neliömetriä hamppua jokaista ostettua hamppuproteiinipulloa kohti, mikä johtaa 108 neliöjalkaan vähemmän GMO: ta maailmassa.

MIKSI VALITSE ENDOCA?

100% SERTIFIOITU

Hallitsemme koko prosessia siemenestä hyllyyn.

TAKUU % CBD: STÄ

Toimitamme etiketissä olevan.

LAB TESTITTY

Kaikki Endoca-uutteet on testattu kolmannen osapuolen laboratoriossa.

ERITYINEN ASIAKASHOITO

Our team is here to help and guide your buying decision.

TOIMITUS MAAILMANLAAJUISESTI

Ei pitkiä viivästyksiä, ei täytettäviä lomakkeita, ei odota tulliselvitystä.

MITÄ ASIAKKAAMME SANOVAT TÄSTÄ TUOTTEESTA TRUSTPILOTISSA?

TrustScore 4.3 out of 5

Kirjoittanut: Pharmacy Akritas St

Paras tuote

Kirjoittanut: Laura Autore

Hyvä palvelu ja tuote

Kirjoittanut: Samantha

Yhtä hyvä kuin minun CBD Brothers valkoinen painos (3 tippaa Endoca on yhtä suuri kuin 2 tippaa Brothers), mutta se on alle puolet hinnasta. Minulle se toimii yhtä hyvin. Sain kaksi pulloa postituskulut mukaan lukien yhden vanhan pulloni. Mielestäni se on erinomainen ja …

TUOTTEET, JOTKA VOIT PITÄÄ