ORGAANISET MULTIVITAMIINIT

Luonnollinen kasvipohjainen Multivitamins & Minerals -jauhe

Vitamiineilla ja kivennäisaineilla on elimistössä tärkeitä tehtäviä, jotka tukevat terveitä luita, vahvistavat immuunijärjestelmää ja toipuvat sairauksista ja haavoista. Ne myös muuntavat ruoan energiaksi ja korjaavat soluvaurioita. Jauhemaiset monivitamiini- ja kivennäisaineemme sisältävät välttämättömiä ravintoaineita, joita elimistö ei pysty itse tuottamaan, mukaan lukien molemmat välttämättömät rasvahapot, kuten Omega 3 ja Omega 6, D-vitamiini, foolihappo ja B12-vitamiini vegaanisen ruokavalion tukemiseksi, 100 % luonnollinen ja luomu, juuri kuten luonto on tarkoittanut.

Hinta: 29.00

Määrä Alennus
2-3
6%
4-5
9%
4-5
9%
4-5
9%

SÄÄSTÄ, kun ostat useamman kuin YHDEN tuotteen (Ei voimassa muiden tarjousten yhteydessä)

Jos ostat tämän tuotteen ansaitset 29 Points!

Tilaa nyt ja vastaanota (pikatoimitus saatavilla)

TUOTETIEDOT

AINESOSAT

100 % raakaa luomuvillimustikka, polyfenoli (feno chaga), vadelma, tyrni, mustaherukka, aronia, puolukka, punajuuri, kehäkukkakukkia, kurpitsa, acerola.

EHDOTETTU KÄYTTÖ

KÄYTTÖ

1 lusikallinen päivässä ruoan tai veden kanssa

ANNOSKOKO

1 kauhallinen (3g)

ANNOKSET PULLOLTA kohden

30 (nettopaino: 90g)

SOVELTUVAT PÄIVITTÄIN KÄYTTÖÖN.

Varastoi viileässä, kuivassa paikassa. Pidä poissa pienten lasten ulottuvilta. Hae asiantuntijan neuvoja raskauden aikana. Älä ylitä käyttöohjeita tai käytä tätä tuotetta monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Säilytä tämä linkki viitteenä tuotetietoihin.

ORGAANISISTA MULTIVITAMIINEISTA

VÄLITTÖMÄT KASVIPOHJAISET VITAMIINIT, KIVENNÄISAINEET JA RASVAHAPOT

Monivitamiinimme ja kivennäisaineemme eivät ole muiden kaltaisia. Jauhettuna kapselin sijaan tekee siitä täydellisen lisättäväksi smoothieen tai jollain muulla sinulle mukavalla tavalla. Päivittäisen tarpeen tyydyttävä yhdistelmä välttämättömiä vitamiineja, kivennäisaineita ja rasvahappoja yhdessä vähentää riskiä ottaa liikaa vitamiineja ja kivennäisaineita sekä vähentää kätevästi päivittäisten lisäravinteiden määrää. Yhdellä kauhalla saat perustarpeesi välttämättömiä ravintoaineita varten yhdellä helpolla ja mukavalla lusikalla.

VAHVISTA IMMUUNITEETTIJÄRJESTELMÄÄSI LUONNON TARKOITUKSESTA

Otimme sen, mitä luonto oli meille tarkoittanut, ja muutimme sen huolellisesti monivitamiinijauheeksi, joka kattaa varsinaiset tarpeet. Todellinen tarve jokapäiväisessä elämässämme. Kehosi puolustuskyvyn vahvistaminen ei ole vain luita, immuunijärjestelmää, ravintoaineita ja tervettä sydäntä. Siellä on myös ravintoaineita, jotka vaikuttavat mielialaan, aivojen toimintaan ja yleiseen hyvinvointiin. Tästä syystä löydät myös omega 9:n monivitamiinivalikoimastamme. Omega 9:ää ei pidetä virallisesti välttämättömänä, mutta sillä on todistettu rooli energian lisäämisessä, vihan vähentämisessä ja mielialan parantamisessa sekä muistin suorituskyvyn ja kognitiivisten toimintojen parantamisessa. Pidämme sitä välttämättömänä.

TUOTETTU

Endoca-lisäaineet ovat tohtori Henry Vincentyn laatimia raaka-aineita, luonnollisia vitamiineja, joiden teho on taattu. Käytämme vain parhaita luomuyrttejä hyvinvointisi ravitsemiseen. C-vitamiinimme on 100 % luonnollista, aivan kuten luonto on tarkoittanut.