Orgaaninen SINKKI

Luonnollinen kasvipohjainen orgaaninen sinkki

Ylivoimaisesti monien positiivisten ominaisuuksiensa ansiosta sinkkimme on valmistettu 100 % luomulaatuisesta guavalehdestä. Se on hellävarainen ja luonnollinen tapa edistää tervettä verensokeria, tukea tervettä sydäntä ja parantaa ruoansulatuskanavan toimintaa. Lisäksi guavalehti tukee rauhallisia hermoja ja hiljaista mieltä sekä parantaa nukahtamiskykyä. Sisältää terveellisiä annoksia välttämättömiä kivennäisaineita; kalsiumia, fosforia, magnesiumia ja kaliumia, sinkkilisäaineemme kattaa välttämättömät tarpeet, 100 % luonnollinen ja orgaaninen, aivan kuten luonto on tarkoittanut.

Hinta: 20.00

Määrä Alennus
2-3
6%
4-5
9%
4-5
9%
4-5
9%

SÄÄSTÄ, kun ostat useamman kuin YHDEN tuotteen (Ei voimassa muiden tarjousten yhteydessä)

Jos ostat tämän tuotteen ansaitset 20 Points!

Tilaa nyt ja vastaanota (pikatoimitus saatavilla)

TUOTETIEDOT

AINESOSAT

100% orgaaninen guavan lehtiuute

EHDOTETTU KÄYTTÖ

KÄYTTÖ

Ota 1 kapseli veden tai mehun kanssa ennen ateriaa

ANNOSKOKO

1 kapseli päivässä

ANNOKSET PULLOLTA kohden

60

SOVELTUVAT PÄIVITTÄIN KÄYTTÖÖN.

Varastoi viileässä, kuivassa paikassa. Pidä poissa pienten lasten ulottuvilta. Hae asiantuntijan neuvoja raskauden aikana. Älä ylitä käyttöohjeita tai käytä tätä tuotetta monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Säilytä tämä linkki viitteenä tuotetietoihin.

ORGAANISISTA SINKISTA

HEDELMÄ, JOLLA ON Syövänvastainen vaikutus

Guava-hedelmät ovat muodoltaan soikeita ja niissä on vaaleanvihreä tai keltainen kuori. Koska nämä upeat hedelmät sisältävät hämmästyttävän runsaasti antioksidantteja, C-vitamiinia, kaliumia ja kuitua, ne sisältävät ravinteita, joilla on monia terveyshyötyjä, ja niillä on osoitettu olevan syöpää estävä ja vastustuskykyä parantava vaikutus.

LEVITTÄ OIREITÄ JA VAHVISTA NAISEKSI OLEMISEN EDUT

Guavat ovat trooppisia puita, jotka ovat peräisin Keski-Amerikasta, jossa sen hyödyt ovat olleet tiedossa ja käytettyjä vuosia. Guavien on todistettu lievittävän kivuliaita kuukautisten oireita, kuten vatsakramppeja, sekä olevan erinomainen kylläisyyttä tuovan kuidun lähde. Nykyaikana runsaan kuitu- ja vähäkaloripitoisuuden on todistettu edistävän terveellistä painonpudotusta eli hormonaalisen epätasapainon yhteydessä. Lisäksi tämä hämmästyttävä hedelmä tukee myös hiuksia, kynsiä, ihoa ja luita.

TUOTETTU

Endoca-lisäaineet ovat tohtori Henry Vincentyn laatimia raaka-aineita, luonnollisia vitamiineja, joiden teho on taattu. Käytämme vain parhaita luomuyrttejä hyvinvointisi ravitsemiseen. C-vitamiinimme on 100 % luonnollista, aivan kuten luonto on tarkoittanut.