Orgaaninen HAMPPU KLOROFYYLI

Kannabis on parantamisen voimalaitos ja klorofylli on vain yksi monista kasvin hyödyllisistä ainesosista. Erinomaisena A-, C-, E- ja K-vitamiinin sekä beetakaroteenin lähteenä hamppuklorofylli on myös voimakas antioksidantti ja tarjoaa tärkeitä kivennäisaineita, kuten magnesiumia, rautaa, kaliumia, kalsiumia ja välttämättömiä rasvahappoja. Klorofylli sisältää myös runsaasti eläviä entsyymejä, jotka auttavat veren puhdistamisessa ja punasolujen palautumisessa ja täydentymisessä sekä lisäävät veren kykyä kuljettaa enemmän happea. Klorofylli on vastuussa kasvin vihreästä pigmentistä, ja koska hamppu on yksi vihreimmistä vihreistä, se on näin ollen erittäin runsaasti klorofylliä. 100 % luonnollinen ja luomu, aivan kuten luonto on tarkoittanut.

Hinta: 10.00

Määrä Alennus
2-3
6%
4-5
9%
4-5
9%
4-5
9%

SÄÄSTÄ, kun ostat useamman kuin YHDEN tuotteen (Ei voimassa muiden tarjousten yhteydessä)

Jos ostat tämän tuotteen ansaitset 10 Points!

Tilaa nyt ja vastaanota (pikatoimitus saatavilla)

TUOTETIEDOT

AINESOSAT

100 % raakaa luomuhamppua, joka sisältää klorofylliä, polyfenoleja (kofeoyylityramiini, kannabisiini A, B, C), flavonoideja ja flavonoleja, magnesiumia, omega-3:a ja omega-6:a.

EHDOTETTU KÄYTTÖ

KÄYTTÖ

Sekoita yksi tai kaksi teelusikallista veteen, mehuun tai suosikki smoothieesi. Älä käytä, jos turvasinetti on rikki tai puuttuu.

ANNOSKOKO

1 tl (3g)

ANNOKSET PULLOLTA kohden

25 (75 g)

SOVELTUVAT PÄIVITTÄIN KÄYTTÖÖN.

Varastoi viileässä, kuivassa paikassa. Vältä altistumista kuumuudelle tai auringonvalolle. Säilytä tämä linkki viitteenä tuotetietoihin.

LUOMUHAMPPUKLOROFYYLIÄ

TÄRKEÄÄ SOLUILLE JA UUDISTUKSELLE

Magnesiumilla on myös oma roolinsa hampun vihreydessä. Magnesium, joka on klorofyllin keskeinen molekyyli, sisältää erityisen renkaan muotoisen muodostelman, joka vangitsee valon aallonpituuksia, mutta vihreää ei vangita, joten vihreä väri heijastuu takaisin silmään. Magnesiumin tiedetään myös antavan voimakkaan alkalisoivan vaikutuksen kehoon ja kuljettavan happea kehon kudoksiin ja soluihin, ja happi, kuten tiedätte, on välttämätöntä elämälle. Klorofylli auttaa palauttamaan ja täydentämään punasoluja, ja sillä on kyky uudistaa kehoamme. Tämä johtuu siitä, että hemoglobiinilla ja klorofyllillä on samanlaiset rakenteet. Suurin ero on, että hemoglobiini on rakennettu raudan ympärille, kun taas klorofylli on rakennettu magnesiumin ympärille. Hemoglobiinin ensisijainen tehtävä on kuljettaa happea keuhkoista muihin kehon osiin.

AUTTAA vieroitus, painonpudotus ja ihon paraneminen

Kolmen viikon ajan käytettynä klorofylliinillä on havaittu mahdollisia vaikutuksia tulehduksen ja bakteerikasvun vähentämiseen ihohaavoissa sekä aknen vähentämisessä. Myös auringonpolttama iho ja suuret huokoset paransivat. Vuonna 2018 tehdyssä tutkimuksessa arvioitiin klorofyllin vaikutusta haimasyöpäsolujen kasvuun. Tutkijat havaitsivat, että suun kautta otettava klorofylli päivittäin pienensi merkittävästi kasvaimen kokoa. Lisäksi havaittiin, että klorofylli saattaa rajoittaa syöpää aiheuttavien yhdisteiden nauttimista. Yksi klorofyllin suosituimmista eduista on painonpudotuksen tuki. Tutkimuksessa todettiin, että niillä, jotka käyttivät klorofylliä, paino putosi enemmän kuin ryhmällä, joka ei käyttänyt lisäravintoa.

TUOTETTU

Endoca-lisäaineet ovat tohtori Henry Vincentyn laatimia raaka-aineita, luonnollisia vitamiineja, joiden teho on taattu. Käytämme vain parhaita luomuyrttejä hyvinvointisi ravitsemiseen. C-vitamiinimme on 100 % luonnollista, aivan kuten luonto on tarkoittanut.