Orgaaninen FENO CHAGA

100 % luomu Feno-Chaga -sieniuute (380 mg)

Chagaa, joka tunnetaan myös nimellä Inonotus obliquus, pidetään “lääkesienten kuninkaana”, ja sitä on käytetty vuosikymmeniä perinteisenä immuniteetin ja suojan lääkkeenä erityisen kylmissä ilmastoissa, kuten Pohjois-Euroopassa, Venäjällä ja Alaskassa. heidän suosikkiisäntiensä ovat koivut. Chaga-sienet sisältävät runsaasti erilaisia vitamiineja, kivennäisaineita ja ravintoaineita. Lisäksi sen tehokkuus oksidatiivisen stressin torjunnassa, joka on korkean verenpaineen aiheuttaja, ei ainoastaan tue huonon sydän- ja verisuoniterveyden ehkäisyä, vaan se myös hidastaa ikääntymistä ja auttaa hallitsemaan tulehdusta. Edistyksellinen tuotantomenetelmämme tukee korkeimpia aktiivisten ravintoaineiden talteenottotasoja, ja takaamme 100 % orgaanisen ja luonnollisen lisäravinteen, aivan kuten luonto on tarkoittanut.

Hinta: 27.00

Määrä Alennus
2-3
6%
4-5
9%
4-5
9%
4-5
9%

SÄÄSTÄ, kun ostat useamman kuin YHDEN tuotteen (Ei voimassa muiden tarjousten yhteydessä)

Jos ostat tämän tuotteen ansaitset 27 Points!

Tilaa nyt ja vastaanota (pikatoimitus saatavilla)

TUOTETIEDOT

AINESOSAT

100 % orgaaninen Feno-Chaga (Inonotus obliquus) sieniuute sklerotiumista (380 mg)

EHDOTETTU KÄYTTÖ

KÄYTTÖ

Aikuisille 1 kapseli päivässä

ANNOSKOKO

1 kapseli

ANNOKSET PULLOLTA kohden

30

SOVELTUVAT PÄIVITTÄIN KÄYTTÖÖN.

Varastoi viileässä, kuivassa paikassa. Pidä poissa pienten lasten ulottuvilta. Hae asiantuntijan neuvoja raskauden aikana. Älä ylitä käyttöohjeita tai käytä tätä tuotetta monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Säilytä tämä linkki viitteenä tuotetietoihin.

ORGAANISISTA FENO CHAGASTA

VÄLITTÖMÄT KASVIPOHJAISET VITAMIINIT, KIVENNÄISAINEET JA RASVAHAPOT

Chagaa on käytetty vuosisatojen ajan perinteisenä lääkeaineena immuniteetin vahvistamiseen ja erilaisten sairauksien ja sairauksien hoitoon. Tutkimukset ovat vahvistaneet Chagan kyvyn torjua tulehdusta, alentaa verensokeria, alentaa verenpainetta, lievittää niveltulehdusta ja jopa estää tai hidastaa syövän kehittymistä. Chaga sisältää runsaasti kuitua ja tärkeitä ravintoaineita, kuten D-vitamiinia, rautaa, magnesiumia, kaliumia, mangaania ja kalsiumia. Chagan korkea melaniinipitoisuus vahvistaa ihossa luonnollisesti esiintyvää melaniinia ja suojaa aurinkovaurioilta, ihosyövältä, ryppyiltä ja ikääntymiseltä. Melaniini on myös voimakas antioksidantti, ja sillä on yksi korkeimmista pisteistä mitattaessa eri elintarvikkeiden antioksidanttikapasiteettia.

KÄYTETTY VUOSISUOJAT KYLMÄSSÄ ILMASTOISSA

FENO-CHAGA-jauhe on valmistettu 100 % luonnonvaraisesta, luonnonmukaisesta, sertifioidusta FENO-CHAGAsta, joka on kerätty kestävästi koskemattomista metsistä. Luomu Feno-Chaga -sienemme on korjattu luonnonvaraisesti koivusta, joka on Chaga-sienen luonnollinen elinympäristö, joka kasvaa pääasiassa koivun kuoressa kylmissä ilmastoissa, kuten Pohjois-Euroopassa, Siperiassa, Venäjällä, Koreassa, Pohjois-Kanadassa. ja Alaska. Chaga-sieniä ei yleensä pidetä syötävinä sieninä sen kuorivan ulkonäön ja sen muodostamien sitkeiden hedelmärunkojen vuoksi.

TUOTETTU

Endoca-lisäaineet ovat tohtori Henry Vincentyn laatimia raaka-aineita, luonnollisia vitamiineja, joiden teho on taattu. Käytämme vain parhaita luomuyrttejä hyvinvointisi ravitsemiseen. C-vitamiinimme on 100 % luonnollista, aivan kuten luonto on tarkoittanut.