Orgaaninen D-VITAMIINI

Välttämätön D-vitamiini terveille luille ja immuunijärjestelmälle

D-vitamiinin tiedetään edistävän solujen suojaamista oksidatiiviselta stressiltä, luuston terveyttä ja tervettä immuunijärjestelmää. Vaikka riittävä D-vitamiini on osoittautunut välttämättömäksi luille ja immuunijärjestelmän normaalille toiminnalle, se liittyy myös useiden sairauksien, kuten syövän, masennuksen ja painonnousun, ehkäisyyn ja hallintaan. D-vitamiinin puute on kauaskantoinen ongelma kaikkialla maailmassa, mutta se on helposti ratkaistavissa luonnon omista lähteistä peräisin olevalla luonnollista ja orgaanista D-vitamiinia sisältävällä raakalisäaineella.

Hinta: 25.00

Määrä Alennus
2-3
6%
4-5
9%
4-5
9%
4-5
9%

SÄÄSTÄ, kun ostat useamman kuin YHDEN tuotteen (Ei voimassa muiden tarjousten yhteydessä)

Jos ostat tämän tuotteen ansaitset 25 Points!

Tilaa nyt ja vastaanota (pikatoimitus saatavilla)

TUOTETIEDOT

AINESOSAT

100 % Agaricus bisporus

EHDOTETTU KÄYTTÖ

ANNOSKOKO

1 kapseli

ANNOKSET PULLOLTA kohden

30 kapselia

OHJEET

Ota 2-4 kapselia päivässä aterioiden yhteydessä yksilöllisen tarpeen mukaan. Keskustele lääkärisi kanssa ennen kuin otat ravinteita sisältäviä tuotteita.
Sopii päivittäiseen käyttöön.

SOVELTUVAT PÄIVITTÄIN KÄYTTÖÖN.

Varastoi viileässä, kuivassa paikassa. Pidä poissa pienten lasten ulottuvilta. Hae asiantuntijan neuvoja raskauden aikana. Älä ylitä käyttöohjeita tai käytä tätä tuotetta monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Säilytä tämä linkki viitteenä tuotetietoihin.

TIETOJA Orgaanisesta D-VITAMIINISTA

D-VITAMIININ TÄRKEIMMÄT EDUT

Riittävä D-vitamiinin saanti liittyy useiden sairauksien, kuten rintasyövän, paksusuolensyövän, eturauhassyövän, sydänsairauksien, masennuksen ja painonnousun, ehkäisyyn ja hallintaan. Tutkimukset osoittavat, että ihmisillä, joilla on korkeampi D-vitamiinitaso, on pienempi riski sairastua, kun taas alustavat tutkimukset viittaavat siihen, että D-vitamiinihoitoa voidaan pitää hyödyllisenä autismin, autoimmuunisairauden, syövän, kroonisen kivun, masennuksen, diabeteksen, sydänsairauksien, korkea verenpaine ja jopa virukset. D-vitamiini on kliinisesti todistettu välttämättömäksi kalsiumin imeytymiselle ja luuston kasvun edistämiselle. Liian vähäinen D-vitamiinin saanti aikuisilla aiheuttaa hauraita, epämuodostuneita luita, ja lääkärit pyytävät usein täydentämään rintaruokitun vauvan ruokavaliota D-vitamiinitipoilla suojellakseen ja varmistaakseen vauvan kehityksen ja luuston terveyden.

D-VITAMIININ PUTOTE ON KAUKASKATTAVA ONGELMA

D-vitamiini on niin tärkeä, että kehosi pystyy itse muodostamaan sitä, kun iho altistuu riittävälle auringonvalolle. Tämä on kuitenkin kauaskantoinen ongelma, erityisesti pikkulapsille ja ihmisille pohjoisessa ilmastossa, jossa auringonvaloa on vähemmän. Yhdysvalloissa vain Los Angelesista Columbiaan, SC:hen vedetyn linjan eteläpuolella asuvat ihmiset saavat tarpeeksi auringonvaloa D-vitamiinin tuotantoon ympäri vuoden. Tummempi iho imee vähemmän auringonvaloa, joten tummaihoiset ihmiset imevät vähemmän D-vitamiinia auringonvalosta. Tumma iho imee vähemmän auringonvaloa, joten tummaihoiset eivät saa auringolta yhtä paljon D-vitamiinia kuin vaaleaihoiset. Tämä on erityinen ongelma Pohjois-Yhdysvalloissa

TUOTETTU

Endoca-lisäaineet ovat tohtori Henry Vincentyn laatimia raaka-aineita, luonnollisia vitamiineja, joiden teho on taattu. Käytämme vain parhaita luomuyrttejä hyvinvointisi ravitsemiseen. C-vitamiinimme on 100 % luonnollista, aivan kuten luonto on tarkoittanut.