Orgaaninen C-VITAMIINI

Luonnollinen C-vitamiini immuniteettia ja suojaa varten, 120 kapselia

C-vitamiini on välttämätön elimistön sidekudoksen muodostumiselle ja toiminnalle. Vitamiini on antioksidantti, joka voi inaktivoida vapaita radikaaleja ja edistää solujen suojaamista ja immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Jokainen päivittäinen annos antaa sinulle 225 % NRV C-vitamiinia (180 ng) ja hyvän valikoiman polyfenoleja, jotka yhdessä muiden ruokavaliota vähentävien aineiden, kuten C-vitamiinin kanssa ovat antioksidantteja, jotka suojaavat kehon kudoksia oksidatiiviselta stressiltä ja siihen liittyviltä sairauksilta, kuten kuten syöpä, sepelvaltimotauti ja tulehdus.

Hinta: 28.00

Määrä Alennus
2-3
6%
4-5
9%
4-5
9%
4-5
9%

SÄÄSTÄ, kun ostat useamman kuin YHDEN tuotteen (Ei voimassa muiden tarjousten yhteydessä)

Jos ostat tämän tuotteen ansaitset 28 Points!

Tilaa nyt ja vastaanota (pikatoimitus saatavilla)

TUOTETIEDOT

AINESOSAT

Acerola hedelmätiiviste* 90%, ruusunmarja 6%, mustapippuri 4%, mustikka tuore pakastekuivattu*, kasvisselluloosakapseli (hydroksipropyylimetyyliselluloosa) *= luomu

EHDOTETTU KÄYTTÖ

KÄYTTÖ

2 kapselia päivässä (90mg/kapseli) veden tai mehun kanssa ennen ateriaa

ANNOSKOKO

2 kapselia

ANNOKSET PULLOLTA kohden

60 (120 kapselia)

SOVELTUVAT PÄIVITTÄIN KÄYTTÖÖN.

Varastoi viileässä, kuivassa paikassa. Pidä poissa pienten lasten ulottuvilta. Hae asiantuntijan neuvoja raskauden aikana. Älä ylitä käyttöohjeita tai käytä tätä tuotetta monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Säilytä tämä linkki viitteenä tuotetietoihin.

TIETOA Orgaanisesta C-VITAMIINISTA

ORGAANISTA VAHVUA IMMUUNOISTOJÄRJESTELMÄSI

C-vitamiini on voimakas antioksidantti, joka voi vahvistaa kehosi luonnollista puolustuskykyä. Antioksidantit ovat molekyylejä, jotka vahvistavat immuunijärjestelmää suojaamalla soluja haitallisilta molekyyleiltä, joita kutsutaan myös vapaiksi radikaaleiksi. Vapaat radikaalit voivat edistää oksidatiivisena stressinä tunnettua tilaa, joka on yhdistetty moniin kroonisiin sairauksiin. Tutkimukset osoittavat, että lisääntynyt C-vitamiinimäärän nauttiminen voi parantaa veren antioksidanttitasoa jopa 30%. Tämä auttaa kehon luonnollista puolustusta torjumaan tulehdusta.

C-VITAMIINI VOI VÄHENTÄÄ KORKEAN PAINEEN JA SYDÄNTAIRIT.

Korkea verenpaine on kasvava ongelma maailmanlaajuisesti. Tutkimukset ovat osoittaneet, että C-vitamiini voi auttaa alentamaan verenpainetta sekä terveillä aikuisilla että niillä, joilla on korkea verenpaine. Korkea verenpaine altistaa sydänsairauksille, jotka ovat yleisin kuolinsyy maailmanlaajuisesti. Vähentämällä korkeaa verenpainetta, kolesterolia ja triglyseridejä, C-vitamiinilisät voivat auttaa vähentämään sydänsairauksien riskitekijöitä.

TUOTETTU

Endoca-lisäaineet ovat tohtori Henry Vincentyn laatimia raaka-aineita, luonnollisia vitamiineja, joiden teho on taattu. Käytämme vain parhaita luomuyrttejä hyvinvointisi ravitsemiseen. C-vitamiinimme on 100 % luonnollista, aivan kuten luonto on tarkoittanut.