LUOMU MUSTIKA

100% luomu mustikka antioksidantti

Mustikat ovat kotoisin Pohjois-Euroopasta, jossa niitä kutsutaan eurooppalaisiksi mustikiksi, ja niitä on käytetty lääkinnällisiin tarkoituksiin keskiajalta lähtien. Mustikat ovat runsaasti ravintoaineita ja täynnä antioksidantteja, ja nykyään tiede tukee useita esiin nousevia terveyshyötyjä, kuten näön paranemista, verensokeri- ja kolesterolitasojen alentamista. Asiantuntijat uskovat, että marjat estävät hiilihydraattien hajoamista ja imeytymistä suolistossa. joihinkin verensokeria alentaviin lääkkeisiin. Runsas antioksidanttimäärä auttaa lisäksi torjumaan tulehdusta, viivästyttämään ikääntymistä ja tukemaan koko immuunijärjestelmääsi. 100 % luonnollinen ja luomu, aivan kuten luonto on tarkoittanut. Ei sisällä gluteenia, vehnää, hiivaa, maitoa, soijaa, keinotekoisia väri-/makuaineita.

Hinta: 23.00

Määrä Alennus
2-3
6%
4-5
9%
4-5
9%
4-5
9%

SÄÄSTÄ, kun ostat useamman kuin YHDEN tuotteen (Ei voimassa muiden tarjousten yhteydessä)

Jos ostat tämän tuotteen ansaitset 23 Points!

Tilaa nyt ja vastaanota (pikatoimitus saatavilla)

TUOTETIEDOT

AINESOSAT

Mustikka, riisijauhe, kasvis, magnesiumstearaatti, piidioksidi.

EHDOTETTU KÄYTTÖ

KÄYTTÖ

Aikuisille 2 kapselia päivässä ruoan kanssa

ANNOSKOKO

2 kapselia

ANNOKSET PULLOLTA kohden

60 (120 kapselia)

SOVELTUVAT PÄIVITTÄIN KÄYTTÖÖN.

Varastoi viileässä, kuivassa paikassa. Vältä altistumista kuumuudelle tai auringonvalolle. Säilytä tämä linkki viitteenä tuotetietoihin.

LUOMUMUTTIKASTA

SUOSITTU LISÄLÄHTE HYVÄÄ SILMIEN TERVEYTTÄ VARTEN

Luonnollisen ja orgaanisen ravintolisän varmuuden ansiosta olet varma mustikan monien vitamiinien ja muiden terveellisten aineiden hyödyistä. Ne sisältävät runsaasti muun muassa beetakaroteenia, jonka elimistö voi muuttaa A-vitamiiniksi, joka edistää normaalia näköä. Myös antosyaanipitoisuus on korkea; aine, joka auttaa suojaamaan A-vitamiinia silmässä hajoamiselta. Mustikat sisältävät beetakaroteenin lisäksi myös K-vitamiinia, joka on välttämätöntä normaalille veren hyytymiselle, sekä rautaa ja kaliumia. Hapettumisenestoaine C-vitamiinia löytyy runsaasti myös mustikan antioksidanteista.

MUTTIKAN ILMEISET EDUT - RUNTAISESTI

Antioksidanttien edut ja niiden kyky vähentää oksidatiivista stressiä edistävät lukuisia terveyshyötyjä. On kliinisesti todistettu, että luonnolliset antioksidantit parantavat aivojen toimintaa, alentavat verenpainetta, sokeria ja kolesterolia, auttavat torjumaan syöpää ja suojaavat ihoamme UVB-säteiltä ja ennenaikaiselta ikääntymiseltä. Antioksidanttien täydentämisen hyödyt ovat ilmeisiä, ja sen tekeminen luonnon omilla lähteillä, 100 % luomu, vapaa keinotekoisista väri-/makuaineista, ei ole koskaan ollut näin helppoa.

TUOTETTU

Endoca-lisäaineet ovat tohtori Henry Vincentyn laatimia raaka-aineita, luonnollisia vitamiineja, joiden teho on taattu. Käytämme vain parhaita luomuyrttejä hyvinvointisi ravitsemiseen. C-vitamiinimme on 100 % luonnollista, aivan kuten luonto on tarkoittanut.