HIMALAYAN INDIKAKUKKA (jauhettu)

10g Sopii aloittelijoille

Korkea CBD-hampun kukkakanta, jossa on kukkainen ja sitrusmainen maku ja tuoksu. Endoca Premium Quality Indica hallitseva hamppukanta, uskotaan olevan peräisin Himalajalta ja sopeutunut Pohjois-Euroopan ilmastoon Endoca-geenipankissa. Sisältää runsaasti aromaattisia terpeenejä ja kannabinoideja. Korkea CBD-taso tekee tästä kukinnosta ainutlaatuisen, ja sen takamaku on santelipuuta, setriä ja männyä makean makuaistiin. Erityisesti valitsemamme hampunviljelijämme, joka vuosikymmenten kokemuksella alalla on onnistunut luomaan tämän uudentyyppisen hamppukannan.

Hinta: 16.00

Määrä Alennus
2-3
6%
4-5
9%
4-5
9%
4-5
9%

SÄÄSTÄ, kun ostat useamman kuin YHDEN tuotteen (Ei voimassa muiden tarjousten yhteydessä)

Varasto loppu

Tilaa nyt ja vastaanota (pikatoimitus saatavilla)

 

TUOTETIEDOT

TUOTTEEN EDUT

  • Yksi tippa sisältää 5 mg CBD+CBDa:ta
  • 1500mg CBD+CBDa per pullo
  • Alle 0,2 % THC:tä
  • Tukee päivittäistä hyvinvointia
  • Sopii aloittelijoille

AINESOSAT

100% luomu hampun kukkia.

*Kannabidioli (CBD) on hamppukasvin luonnollinen ainesosa.

EHDOTETTU KÄYTTÖ

  • Lisää kiehuvaan veteen ja anna kukkien hautua 3-5 minuuttia.
  • Hampputee on hyvin yleinen tapa kuluttaa hamppua suun kautta.
  • Tee on suhteellisen helppo valmistaa ilman erityisiä lisälaitteita. Sallii käyttäjän kuluttaa sitä julkisesti (esim. töissä, perheen vierailulla).
  • Säilytä laatikko viileässä ja kuivassa paikassa.

CBD:N EDUT

HAMPPUKUKKIEN VOIMA

Endoca Hampputee toimii aivan kuten luonto on tarkoittanut. Rentoudu ja rentoudu luomuhamppukukkien makean ja kukkaisen maun parissa. Tutkimukset ovat osoittaneet, että keskimääräinen kuppi hampputeetä sisältää enimmäkseen kannabinoidihappoja , kun kasveille kohdistetaan riittävästi lämpöä, CBD-hapot muuttuvat CBD:ksi. Tuoreiden tai kuivattujen hamppukasvien suuri määrä happamia kannabinoideja tekee tästä teestä ihanteellisen tasapainon ja hyvinvoinnin tukemiseen.

MEIDÄN KENTTÄMME

Hamppumme kasvaa Pohjois-Euroopassa, jossa matala tasainen maa lisää olemassa olevaa hedelmällistä maaperää. Osittain suotuisa ilmasto (talven pakkanen + lämmin ja aurinkoinen kesä, keskimääräistä suurempi sademäärä) tekee ilmastosta ihanteellisen hampunviljelylle. Endoca alkaa parhaista hampunsiemenistä, joita luonto voi luoda CBD-tuotantoa varten. GMO-vapaat luonnonmukaisesti viljellyt hamppukasvimme korjataan hellävaraisesti ja kuivataan optimaalisissa luonnonoloissa.

ASIANTUNTIJAT MAILIJAT

Teemme kaikkemme tarjotaksemme asiakkaillemme mielenrauhaa ja luottamusta siihen, että he ovat ostaneet maailman hienoimpia hampputuotteita. Endocan hampunkorjuussa työskentelee kaikkein omistautunein henkilökunta ja edistyneimmät työkalut hampputeollisuudessa yleisesti saatavilla olevien työkalujen lisäksi, ja se sisältää räätälöityjä teknologioita, jotka on erityisesti kehitetty optimaaliseen CBD-hamppuviljelyyn. Tätä ainutlaatuista kantaa viljellään luonnonmukaisesti ilman rikkakasvien torjunta-aineita tai torjunta-aineita.

LAATUTAKUEMME

Laadunvalvonta on keskeinen osa Endocan pyrkimystä tuoda asiakkaillemme parhaat CBD- ja hampputuotteet, joita luonto ja tiede voivat tarjota. Olemme investoineet valtavia määriä aikaa ja resursseja louhintamenetelmiimme, laadunvarmistukseen ja laadunvalvontaan. Jatkuva parantaminen on tavoitteemme varmistaa louhinta- ja tuotetestausmenetelmiemme tarkkuus, tarkkuus ja toistettavuus. Siksi noudatamme tiukkoja lääketeollisuuden standardeja koko tuotantoprosessimme ajan.

MIKSI VALITSE ENDOCA?

100 % SERTIFIOINTI

Ohjaamme koko prosessia siemenestä hyllyyn.

TAKUU % CBD:stä

Toimitamme mitä etiketissä lukee.

LAB-TESTATTU

Kaikki Endoca-uutteet ovat laatutestattuja kolmannen osapuolen laboratoriossa.

OMISTETTU ASIAKASPALVELU

Tiimimme on täällä auttamassa ja ohjaamassa ostopäätöstäsi.

MAAILMANLAAJUINEN TOIMITUS

Ei pitkiä viivytyksiä, ei lomakkeita täytettävänä, ei tulliselvityksen odottamista.

TUOTTEET, joista VOI MYÖS PIDÄTTÄÄ