Palautukset ja palautukset

PALAUTUKSET JA PALAUTUKSET

Me Tcbd:llä haluamme varmistaa, että olet 100-prosenttisesti tyytyväinen ostoosi. Jos kuitenkin haluat palauttaa tuotteen, ilmoita siitä meille 30 päivän kuluessa sen vastaanottamisesta, niin saat täyden hyvityksen tuotteen hinnasta. Tarkista tuotteesi huolellisesti toimituksen jälkeen varmistaaksesi, että se ei ole vahingoittunut lähetysprosessin aikana.

Tuotteiden palautus tehdään 14 päivän kuluessa siitä, kun olemme vastaanottaneet palautetun tuotteen. Palautusta varten lähetä sähköpostia osoitteeseen [email protected] – ja ilmoita yksityiskohtaisesti, miksi pyydät palautusta, ja ilmoita tilausnumerosi sähköpostin otsikkorivillä tai päätekstissä. Kun olemme vastaanottaneet tuotteesi, saat vahvistuksen palautuksestasi sähköpostitse tai puhelimitse Tcbd:n asiakaspalvelutiimiltä.

Varmistaaksemme, että kaikilla on samat mahdollisuudet, olemme asettaneet rajoituksen sille, kuinka monta kertaa voit palauttaa Tcbd:n tuotteita hyvitystä varten, yhteensä kaksi (2) kertaa, ellei kyseessä ole johtohenkilöstön hyväksymät erityisolosuhteet. Pyydämme, että valitset tuotteesi huolellisesti, tai jos olet epävarma, ota meihin yhteyttä jollakin seuraavista yhteysvirroista, jotta voimme varmistaa, että saat oikean tuotteen tarpeisiisi ennen ostamista.

[email protected]

Yhteydenottosivu

Säilytä postikuitti todisteena lähetyksestä. Maksuun ja palautuslähetykseen liittyvät kustannukset jäävät asiakkaan maksettavaksi.Money Back Guarantee Badge

TEHOKKUUTTA KOSKEVA HUOMAUTUS

Olemme sitoutuneet noudattamaan täysin FDA:n määräyksiä. Koska FDA ei ole arvioinut tuotteitamme, emme voi esittää väitteitä minkään kannabidiolia sisältävän tuotteemme hyödyistä. Jos sinulla on kysyttävää tuotteistamme, ota yhteyttä asiakaspalvelutiimiimme ennen tuotteen ostamista.

PALAUTUSPYYNTÖLOMAKE