TARINAMME

MISTÄ KAIKKI ALKOI....

Tarinani alkoi melkein kymmenen vuotta sitten, kun olin Kööpenhaminan yliopiston opiskelija ja opiskelin biotekniikkaa ja genetiikkaa. Siellä ollessani matkustin Afrikassa auttaakseni Zulun alueen aidsista kärsiviä ihmisiä elämään pidempää elämää (hankittu immuunipuutosoireyhtymä).

Vietin suurimman osan ajastani liikkuvissa klinikoissa soveltamalla tavanomaista sairaanhoitoa. Huomasin, kuinka toimittamamme lääkkeet todella johtivat potilaiden tilan heikkenemiseen; jopa muilla terveysongelmilla ja sairauksilla määräämillämme lääkkeillä oli yleensä haittavaikutuksia, jotka auttoivat aidsin kehittymisessä.

Tämä herätti minussa ajatuksen, joka johti Endokan kehitykseen. Tämä matka sai minut epäilemään kaikkea, mitä olin oppinut yliopistossa, mikä sai minut aloittamaan ratkaisujen etsimisen, jotka voisivat palauttaa immuunijärjestelmämme ja terveytemme aiheuttamatta sivuvaikutuksia. Tutkimukseni aikana huomasin, että oikea ravitsemus oli ratkaisu ja että kattava luonnollinen vitamiini- ja mineraalirutiini voi auttaa ihmisiä elämään normaalia elämää.

OPITAAN TUNTEMAAN CBD

Löysin kasvavan liikkeen Yhdysvalloissa, jossa tuhannet ihmiset marssivat kaduilla kannabiksen laillistamisen tukemiseksi. Ihmiset vaativat kannabiskasvien lääkinnällistä käyttöä väittäen, että se oli auttanut heitä lievittämään aidsoireitaan. Joten menin takaisin yliopistoon etsimään mahdollisesti löytämiäni kannabiksen julkaisuja. Yllättäen löysin matkan aikana yli 1000 artikkelia aiheesta.

Minun piti tietää enemmän, joten otin yhteyttä ja keskustelin professoreiden ja neurologien kanssa kannabiksen vaikutuksista, mutta kukaan ei tiennyt mitään aiheesta. Tämä herätti kiinnostukseni ja sai minut miettimään, miksi endokannabinoidijärjestelmää, joka on yksi kehon olennaisimmista prosesseista, joka ohjaa immuunijärjestelmää ja vaikuttaa uneen, ei opetettu lääketieteen opiskelijoille. Ja miksi siitä huolimatta, että aiheesta oli runsaasti kirjallisuutta, siitä ei keskusteltu yliopistoissa?

Kannabis ei ollut minulle iso juttu, koska se ei kantanut leimaa, jota monet muut tekivät. Kasvoin Tanskassa, jossa yhteiskunta suosi laajasti kannabista; jossa Christiania-niminen kaupunki on vuodesta 1970 lähtien myynyt avoimesti kannabista pienissä kaupoissa. Kannabiksen syleilyni oli niin syvälle juurtunut, että se oli myös perheeni juurissa: isoisovanhempani kasvattivat hamppua ja olivat tunnettuja toimittamasta ja puristamalla hampunsiemeniä naapurimaiden viljelijöille ennen kuin YK teki siitä laittoman maailmanlaajuisesti.

Tutkittuani aihetta hain Tanskasta lisenssiä hampun tutkimukseen ja tuotantoon THC: llä. Olin utelias siitä, miten kannabis kehittyi ja mitä erilaisia ​​kannabinoideja siinä oli.

Antaakseni sinulle taustaa, Tanskassa on laillista kasvattaa hamppua lääketieteellisiin tai tutkimustarkoituksiin. Joten hallitus otti hakemukseni ja välitti sen osastolta toiselle vakuuttaen aina, että saan vastauksen pian. Pitkän menettelyn ja suuren odottamisen jälkeen. Sain hakemukseni lopputuloksen: se epäonnistui. Joten kahden vuoden tuhlaamisen jälkeen sovelluksiin kuljin eri polkua.

Vaikka olin tehoton, hakuprosessilla oli yksi etu: tietämykseni kannabiksesta kasvoi nopeasti. Tiesin myös, että kannabislaitos sisälsi muita ei-psykoaktiivisia kannabinoideja. Tämä tuotti paljon positiivisempia tuloksia kuin THC: n psykoaktiivinen luonne.

Aloin tutkia ja kokeilla edelleen kasvattamalla erilaisia ​​hamppukasvilajikkeita, jotka sisälsivät vähän tai ei lainkaan THC: tä, jolloin sain kasvattaa niitä ilman lisenssiä. Vuodesta 1997 lähtien Euroopassa on ollut laillista kasvattaa hamppua ilman THC: tä, joten tämä oli lähtökohtani, joka johti minut kannabinoidien CBD: hen.

Tutkimukseni aikana vietin tuntikausia seulomalla yliopiston tiedostoja, löytäen tutkimuksia vuodesta 1982, joissa CBD: tä testattiin epilepsiapotilailla ja jotka antoivat lupaavia tuloksia. Jatkoin kokeilua, ja pystyin kasvattamaan hamppulajikkeen, joka sisälsi tarpeeksi CBD: tä samalla kun se sisälsi kaikki muut alkuperäisessä hamppukasvissa olevat makromolekyylit.

Ajan myötä tulin yhä tyytymättömämmäksi Tanskan sosiaaliseen ympäristöön, ja näin, kuinka lääkeyritykset tekivät yhteistyötä hallitusten kanssa estääkseen ihania, vaarattomia ja luonnollisia sairauksia. Luonnollisen vaihtoehdon saatavuutta olemassa oleville reseptilääkkeille rajoitettiin ja säänneltiin.

“Olen aina olettanut, että jos jokin voi pelastaa ihmisen hengen, mutta ei aiheuta muita vahinkoja, meidän velvollisuutemme tiedemiehinä on tarjota tämä vaihtoehto.”

MATKA ENDOKAAN....

Päätin avata ilmaisen klinikan Tanskaan saatuani laajan käsityksen genetiikasta / tieteestä ja kokoamalla oman tutkimukseni luonnon- ja perinteisestä lääketieteestä. Klinikan päätavoitteena oli aloittaa keskustelu luonnollisesta lääketieteestä ja antaa median keskustella vaihtoehtoisista korjaustoimenpiteistä, jotka voivat pelastaa ihmishenkiä.

Elämäntapalääketieteen painopiste oli klinikan ytimessä. Halusin näyttää potilaille, kuinka yhdistää luonnollinen lääketiede jo käyttämiisi lääkkeisiin. Tietyissä tapauksissa luonnon yrttejä voidaan käyttää myös lääkkeiden sijasta.

Tämän seurauksena ihmiset kiinnostuivat enemmän hampun oppimisesta. Koska verkkosivusto ja klinikka olivat ainoita paikkoja Tanskassa, joissa aihetta käsiteltiin, yhä useammat ihmiset tulivat nimenomaan näiden tietojen saamiseksi. Ihmiset alkoivat kysyä asioita, joten aloin antaa CBD-hamppu-uutteita ja siemeniä, jotta ihmiset voisivat valmistaa omat lääkkeensä. Potilaiden todistukset ja suuhun suuntautuneet viittaukset lisäsivät potilaiden määrää, jotka tulivat klinikan vaikutuksen ja avun seurauksena.

“Tehtäväni oli auttaa muuttamaan kannabiksen maailmankatsomusta tekemällä ei-psykoaktiivisia kannabinoideja laajasti saataville, mikä häiritsi lääketeollisuuden vahvaa pitoa.”

Tutkimusominaisuuksieni laajentamiseksi aloitin hamppuöljyn veloittamisen ja käytin tuotot hampun kasvattamiseen, korkean teknologian laboratorion rakentamiseen ja laitteiden hankkimiseen, jotka takaavat korkealaatuisen tuotteen ja samalla myös potilasturvallisuuden.

Tämä oli Endocan alku. Se nimettiin endokannabinoidijärjestelmän mukaan, joka on huomattavasti alitutkittu tieteen ja lääketieteen ala, ja se liittyi nimenomaan kannabinoideihin. Rakensin verkkosivuston ja verkkokaupan, joka oli ensimmäinen laatuaan maailmassa, joka myi CBD: tä. Yhtiön päätavoitteena oli tehdä ei-psykoaktiivisista kannabinoideista, pääasiassa CBD: stä, niiden potilaiden saataville, jotka halusivat niitä kaikkialla maailmassa.

Kukaan ei päättänyt sijoittaa CBD: hen tai johonkin kannabiksen toimintaan. Kasviin oli kiinnitetty suuri leima: se oli valvottava aine ja siksi myrkyllinen. Luomani oli vain alusta asti, ja rahoituksen antoivat potilaat, jotka olivat valmiita maksamaan tuotteista ja näkivät, että tekemällä näin he voisivat auttaa enemmän ihmisiä kokeilemaan tuotteitamme. Voisimme kasvaa enemmän, laajentaa markkinoitamme ja lisätä tietoisuutta kannabiksen toisesta puolesta, jonka tiedotusvälineet ja päättäjät ovat usein unohtaneet.

ENDOKA NYT

Viljelemme nykyään yli 2000 hehtaaria hamppua orgaanisella maalla, olemme kehittäneet farmaseuttisten standardien mukaisen tehtaan ja jatkamme potilaiden turvallisuuden asettamista etusijalle. Varmistamme, että tuote on puhdas ja turvallinen käyttää, myös ihmisille, joilla on heikko immuunijärjestelmä.

Olemme laajentuneet yli 100 työntekijän yritykseksi ja pyrimme jatkuvasti parantamaan prosessia siemenistä lopputuotteisiin. Pyrimme tekemään CBD: stä saatavan ja kohtuuhintaisen kaikkialla maailmassa laadusta tinkimättä.

Ihmiset kärsivät monenlaisista terveysongelmista. Kehitämme tuotetta, joka hyödyttää heitä. Tietämyksemme kannabiksesta ja CBD: stä meillä on moraalinen velvollisuus saattaa kannabinoidit kaikkien saataville ympäri maailmaa. Yksi tavoitteistamme on saada CBD ihmisten kodeihin kaikkialla maailmassa vuoteen 2030 mennessä ja tehdä siitä kotitalouksien katkottua, kuten suolaa ja valkosipulia.

Laajentuessamme tuomme paikallisia maanviljelijöitä ja tarjoamme heille taitotietoa ja laitteita, joita tarvitaan hampun kasvattamiseen Endocalle. Haluamme muuttaa miljoonia hehtaareja muuta kuin luonnonmukaista viljelymaata luonnonmukaiseksi viljelysmaaksi. Tämä tarkoittaa sitä, että voimme uudistaa yhteisiä maatalouskäytäntöjä ja tarjota viljelijöille keinoja ja maata auttamaan heitä tekemään ympäristöystävällisempiä valintoja, millä on merkittävä myönteinen vaikutus maailmanlaajuiseen pilaantumiskriisiin.