Meidän CBD Öljyn tuotanto

Katso video

MIKÄ TEKEE ENDOCAN LAADUSTA ENSILUOKKAISTA?

Endoca käyttää kylmätuotantomenetelmää kopioidakseen öljyissämme kemiallisen rakenteen, joka on identtinen alkuperäisen hamppukasvin rakenteen kanssa. Tämän tasapainon on ajateltu onnistuneen auttamaan ihmiskehon paranemista ja säilyttämään hyvän terveyden kautta aikojen.

Kun kasvit on korjattu, käytetään ylikriittistä CO2-uuttoprosessia, jolla tuotetaan markkinoiden korkealaatuisinta hamppuöljyä. Koska meillä on kokemusta uuttoprosessista, pystymme valmistamaan erittäin korkealaatuista hamppuöljyä käyttämällä puhtaimpia ja tehokkaimpia menetelmiä.

Ylikriittisen CO2-uuton tärkeimmät edut:

  • Matalat uuttolämpötilat säilyttävät kaikki hyödylliset molekyylit.
  • Puhdas, hellävarainen ja vahingoittamaton.
  • CO2-uuttaminen on ympäristöystävällistä.

Ainoastaan hienointa CBD-öljyä planeetalla:

Hampun THC-pitoisuus on alhainen, ja sitä on korjattu vuosisatojen ajan erilaisiin tarkoituksiin. Sitä voidaan käyttää moniin asioihin, kuten köysien valmistukseen ja rakennusmateriaaleihin.

MISSÄ HAMPPUA KASVATETAAN JA VALMISTETAAN

Pohjois-Euroopan ilmasto ja olosuhteet ovat ihanteelliset hamppukasvien kasvulle ja tuotannolle. Tämä selittää, miksi tämä paikka tunnetaan maailman hamppupääkaupunkina. Endoca modernisoi Pohjois-Euroopan perinteisen hampun tuotantokäytännön vastaamaan nykymaailman tarpeita. Jotta voimme saavuttaa tuotteissamme korkeimmat puhtaus- ja tehokkuusstandardit, meillä on ihanteelliset olosuhteet.