LAATUTAKUUMME

HAMPPUÖLJYN LAADUNVALVONTA

Katso viimeisimmät raporttimme hampputuotteistamme

HAMPPUÖLJYN LAADUNVALVONTA

KAIKKI ENDOKA CBD TUOTTEIDEN LAATU TESTATAAN.

Tuottajastandardeja puuttuu hampputeollisuudessa yleisesti. Useimmilla julkisilla laboratorioilla on vaikeuksia saada tarkkoja testitietoja useista eri tekijöistä. Endoka suhtautuu testaukseen erittäin vakavasti, ja sen seurauksena käytämme paljon rahaa ja aikaa laadunvalvontaan. Pyrimme jatkuvasti parantamaan tuotteitamme ja varmistamaan, että tuotteemme laatu ja tarkkuus ovat jatkuvasti keskimääräistä korkeammat.

Toivomalla esimerkin voimme nostaa hampputeollisuuden tuotteiden laatua. Toivomme, että hampputuottajat voivat parantaa tuotteidensa laatua analytiikan ja laadunvarmistuksen avulla, mikä parantaa alan yleistä laatua. Haluamme tehdä yhteistyötä muiden tuottajien kanssa hampunviljelytekniikoiden ja taitojen tutkimiseksi ja toivottavasti nostaa hampputeollisuuden tasoa varmistamalla laatu ja kuluttajansuoja.

Monet kaupallisesti saatavissa olevat tuotteet sisältävät torjunta-aineita, rikkakasvien torjunta-aineita, homeita, sieniä ja myrkyllisiä mykotoksiineja. Varmistaaksemme, että tuotteemme ovat turvallisia ja terveellisiä, käytämme huippututkimusta ja maailmanluokan laitteita. Noin 200 torjunta-aineita, raskasmetalleja ja mykotoksiinia testataan. GMP-rekisteröinti ja kolmannen osapuolen laboratoriotutkimus todistavat korkeasta tasostamme.

KORKEAN TEKNOLOGIAN LAITTEET JA VANHAN KOULUKUNNAN

Endoca luo CBD-rikkaita hampputuotteita vain edistyneimmällä huipputekniikalla. Laadunhallinta on kriittinen tavoitteemme tarjota sinulle, asiakkaalle, parhaita CBD-tuotteita, joita luonto ja tiede tarjoavat. Valmistusprosessimme noudattaa tiukasti GMP-ohjeita. Omistautunut tiimimme seuloo orgaaniset, ei-muuntogeeniset hamppukasvit ja korjaavat ne edistyneellä tekniikalla. Testaamme huolellisesti jokaisen tuote-erän huipputeknologian avulla varmistaaksemme, että ne ovat toksiinittomia, epäpuhtauksia ja tasalaatuisia. Seuraamme tuotteidemme koostumusta tieteellisillä tekniikoilla ja tekniikoilla, kuten HPLC ja NMR, varmistaaksemme, että asiakkaamme saavat korkealaatuisia tuotteita, jotka ovat saatavilla tänään.

CBD-ÖLJYN LAADUNVALVONTA

Tuotteemme on standardoitu sisältämään tiettyjä kannabinoiditasoja. Kaikki tuotteemme on laboratoriotestattu laadun ja tarkkuuden varmistamiseksi, ja tuotamme GMP (Good Manufacturing Practices) -ohjeiden mukaisesti.

Lupaamme ehdoitta, että tuotteemme ovat 100 % orgaanisia eivätkä sisällä synteettisiä ainesosia.

LAATURAPORTTI

Katso viimeisimmät raporttimme hampputuotteistamme

TUOTTEET, JOILLA ON GMP SERTIFIKAATTI

Kaikki tuotteemme ovat GMP-akkreditoituja ja ylittävät selvästi alan standardit. Käytämme huippuluokan laitteita ja tekniikkaa sekä huolellista laadunvalvontaa varmistaaksemme, että tuotteissamme ei ole epäpuhtauksia ja korkeinta mahdollista laatua.

Aloitamme valitsemalla parhaat saatavilla olevat raaka-aineet. Käytämme vain parasta luonnonmukaisesti viljeltyä hamppua Skandinaviassa. Tämä antaa meille mahdollisuuden tuottaa korkealaatuisia CBD-tuotteita.

LUE LISÄÄ LUONNOLLISISTA HAMPPUTUOTTEISTA

Kaikkien raaka-aineidemme laatu on laboratoriotestattu, ja käytämme vain korkeimpia vaatimuksia täyttäviä materiaaleja. Laboratorioissamme omistautunut tiimimme käyttää uusinta tekniikkaa CBD-hamppuöljyn analysointiin ja uuttamiseen. Työskentelemme huipputason biokemikaalien ja neurotieteilijöiden kanssa maailmanlaajuisesti kehittääksemme ja optimoimalla tuotteitamme laajalla tutkimuksella ja testauksella.

Farmaseuttiset ja analyyttiset laboratoriot tekevät kolmannen osapuolen tutkimusta.

Molekyylitieteestä metodologiaan me Endocassa uskomme vahvasti läpinäkyvyyteen ja siihen, että tarjoamme asiakkaillemme vain korkealaatuisia, runsaasti CBD: tä sisältäviä tuotteita.