Hamppu kestävyys ja vastuullinen valmistus

MIKSI VALITA HAMPPU?

-Hamppu sisältää monia ravintoaineita, jotka ovat tärkeitä ihmiskeholle.

-Kasvi on sitkeä ja helppo kasvattaa luonnonmukaisesti.

-Se on erinomainen viljelykiertoviljelykasvi.

-Se auttaa vähentämään hiilidioksidipäästöjä.

-Se voi korvata puuta paperin valmistuksessa.

-Kasvi on helppo kasvattaa erilaisissa ilmastoissa.

Mitä voimme tehdä hehtaarilla hamppua:

-Kyllä, CBD:tä riittää 116 asiakkaalle vuodeksi.

-Hampunsiemeniä (yksi tonni) (yleisesti tunnettu superfoodina ja terveyslisänä).

-Karjanrehu (yksi tonni)

-Biopolttoaine (yksi tonni)

TUETAAN PAIKALLISIA VILJELIJÖITÄ JA TAVARANTOIMITTAJIA

Autamme luomuhampun viljelyä ja paikallisia viljelijöitä. Endoca CBD:n valmistuksessa käytetyt hamppukasvit ovat torjunta-aineettomia ja kemikaalittomia.

Luonnonmukaista maata ei ole aina helppo saada, ja monet viljelijät käyttävät nykyisin torjunta-aineita ja kemikaaleja viljelyssä.

Visiomme on maailma, jossa ruokaa kasvatetaan ilman kemikaaleja ja torjunta-aineita. Työskentely sellaisten viljelijöiden kanssa, jotka haluavat siirtyä luonnonmukaiseen viljelyyn, on osa missiotamme, kun laajennamme yritystoimintaamme.

Autamme heitä toimittamalla hamppukasveja osana heidän ensimmäistä luonnonmukaisesti viljeltyä viljelykiertoaan. Tämä auttaa heitä puhdistamaan maaperänsä valmistautuessaan ensi vuoden satoon.

Tämä vaihe vie aikaa, mutta me kaikki tiedämme, että kaikki hyvä vie aikaa. Voimme auttaa näitä viljelijöitä välttämään torjunta-aineita auttamalla heitä siirtymään torjunta-aineettomuuteen.
Jos maaperä on puhdistunut ensimmäisellä istutuskierroksella ja sadonkorjuulla, se pystyy lopulta vaikuttamaan maahan, vaikka vain hehtaari hehtaarilta.

Hankimme luonnolliset raaka-aineemme paikallisilta toimittajilta; purukumissa käyttämämme chicle-purukumi ja ihonhoitotuotteissamme käyttämämme korkealaatuiset ainesosat ovat kaikki kestävästi hankittuja.

LUONNONMUKAISEN MAATALOUDEN KÄYTÄNNÖT

Endoca valmistaa tuotteita sertifioiduista orgaanisista kannabiskasveista (hamppu), jotka kasvatetaan ja viljellään ilman rikkakasvien torjunta-aineita tai torjunta-aineita. Meillä on oma siemenpankki sekä oma jalostusohjelmamme. Tämä tarkoittaa, että emme ainoastaan viljele kasveja itse, vaan myös keräämme ja käsittelemme ne tiukkojen Endocan laadunvalvontaohjelmiemme mukaisesti. Mitä muuta on olemassa? Käytämme itse suunnittelemiamme ja rakentamiamme laitteita.

Tästä lähtien hamppukasvimme ovat 100-prosenttisesti luonnonmukaisia, eikä niissä ole muuntogeenisiä tuotteita tai luonnottomia kemikaaleja. Luomutuotannossa säästäminen voi säästää hieman rahaa ja aikaa, mutta se on lopulta itsetuhoista. Miksi pilata terveellinen, orgaaninen alku vain päätyäkseen kemikaaleihin ja keinotekoisiin täyteaineisiin? Olemme sitoutuneet valmistamaan täysin luomutuotteita. Loppujen lopuksi et halua laittaa kehoosi tarpeettomia kemikaaleja.

Teemme kovasti töitä luodaksemme valmistuspaikkamme ympärille kestävän kylän, joka on täysin omavarainen. Se on paikka, jossa viljellään luomuruokaa ja valmistetaan kaikki tarvitsemamme. Menemme pidemmälle kuin pelkkä “luomu”, vaan toteutamme todellisia permakulttuurikonsepteja varmistaaksemme täyden kestävyyden.

VASTUULLINEN VALMISTUS

Olemme jo alkaneet edetä kohti kestävyystavoitettamme, sillä olemme jo ottaneet käyttöön menetelmän, jolla kerätään ilmakehän hiilidioksidihiukkasia ja kierrätetään ne täysin luonnolliseksi kasvinpesuaineeksi. Hiilidioksidipesu on suhteellisen uusi tekniikka, mutta olemme suhtautuneet siihen myönteisesti sen tehokkuuden sekä sen vuoksi, että siinä ei ole lainkaan epäpuhtauksia. Korkeimman CBD-hamppuöljyn tuottamiseksi kasvimme yhdistyvät vain orgaanisiin ja kestäviin elementteihin.

VASTUULLINEN KULUTUS

Me Endocassa olemme alusta alkaen ajaneet kestävää vallankumousta. Emme ole kiinnostuneita menneistä kestämättömistä järjestelmistä. Haluamme pikemminkin työskennellä tulevaisuuden puolesta, joka on täysin kestävä.

Endoca on aina lähtenyt siitä, että voidaksemme parantaa maailmaa meidän on näytettävä hyvää esimerkkiä. Endocan tavoitteena on osoittaa, että voimme elää sopusoinnussa myrkyttämättä itseämme tai ympäristöä.

Arvostamme suuresti ympäristöherkkyyttä. Siksi harvesterimoottorimme toimivat elintarviketeollisuuden jäteöljyllä. Käsittelykäytäntömme ovat myös ympäristöystävällisiä, sillä käytämme hengitysilmasta peräisin olevaa hiilidioksidia kemikaalien tai liuottimien sijaan. Näin voimme saavuttaa erittäin korkean puhtausasteen hamppuöljyissämme.

Tärkeimpiä prioriteettejamme ovat sinun hyvinvointisi ja maailman terveys. Käytämme kaiken jäljelle jäävän tuotantomateriaalin karjan rehuna, koska se sisältää pieniä määriä CBD:tä ja vähentää antibioottien tarvetta. Kaikki jätteet, joita ei voida käyttää uudelleen, muutetaan biokaasuksi, jota voidaan käyttää sähkön tai lämmön tuottamiseen.

Aurinkoenergian käyttö uusiutuvana sähkönlähteenä laitoksessamme olisi seuraava tärkeä siirtomme. Haluamme osoittaa, että 100-prosenttisesti kestävät käytännöt toimivat, ja haluamme, että sinä liityt mukaan tehtäviimme tehdä planeetastamme terveempi paikka.

Tämä koskee koko menetelmää, ei vain kehittämistä. Pidämme kiinni aseistamme siitä lähtien, kun siemenet istutetaan maahan, siihen asti, kun valmis tuote pakataan.