ENDOCA-SÄÄTIÖN PÄÄSYOHJELMA

ENDOCAN SÄÄTIÖSTÄ

Endoca-säätiö on voittoa tavoittelematon järjestö, joka on perustettu tarjoamaan yksityishenkilöille ja perheille CBD-valmisteita, joita he tarvitsevat, mutta joihin heillä ei muuten olisi varaa.

Olemme aina olleet omistautuneita tuottamaan korkealaatuisia CBD-uutteita, jotka ovat kaikkien niitä tarvitsevien saatavilla taloudellisesta asemasta riippumatta. Jotta tämä toteutuisi, perustimme Endoca-säätiön.

Endoca Foundation Access Program on saatavilla pienituloisille kotitalouksille ja henkilöille, joilla on pitkäaikainen työkyvyttömyys. Ne, jotka ovat oikeutettuja Endoca Foundation Access Program -ohjelmaan, saavat 50 prosentin alennuksen Endocan verkkokaupan kautta tehdyistä ostoksista.

Huomaa: Jos et täytä asiakirjavaatimuksia, hakemuksesi käsittely viivästyy. Varmista, että lataat kaikki vaaditut asiakirjat ja mahdolliset liiteasiakirjat hakemuslomakkeeseen, jotta voimme käsitellä hakemuksesi ajoissa.

JOS HALUAT ALOITTAA, NOUDATA ALLA OLEVIA OHJEITA.

  1. Kirjaudu sisään tai rekisteröidy päästäksesi Endoca-tilillesi.
  2. Lataa asiakirjasi Endoca-tilisi sivulle.

Koska saamiemme hakemusten määrä on suuri, hakemuksesi käsittelystä ilmoitetaan sinulle kahden viikon kuluessa hakemuksesi vastaanottamisesta. Jos et täytä asiakirjavaatimuksia, hakemuksesi käsittelyprosessi viivästyy. Varmista, että lataat kaikki vaaditut asiakirjat ja mahdolliset liiteasiakirjat hakemuslomakkeeseen, jotta voimme käsitellä hakemuksesi ajoissa.

VAATIMUKSET VAMMAISALENNUKSEN SAAMISEKSI

Kun haet alennusta työkyvyttömyytesi perusteella, tarvitset työkyvyttömyystulon hyväksymiskirjeen tai lääkärin laatiman asiakirjan. Näissä asiakirjoissa on mainittava koko nimesi ja vammaisuutesi.

VAATIMUKSET PIENITULOISTEN KOTITALOUKSIEN ALENNUKSEN SAAMISEKSI

Jos olet oikeutettu pienituloisten kotitalouksien alennukseen, toimita kopio viimeisimmästä veroilmoituksestasi, josta käy ilmi, että tulosi ovat alle liittovaltion köyhyysrajan. Kaikkien amerikkalaisten hakijoiden on seurattava tätä linkkiä nähdäksesi, oletko oikeutettu.

Jos et ole Yhdysvaltain kansalainen tai jos et voi toimittaa veroilmoitusta, liitä mukaan todiste nykyisestä taloudellisesta asemastasi (esim. sairaudesta johtuva työttömyys, todiste kokopäivätoimisesta hoitotyöstä jne.). Kaikki lomakkeet tarkistetaan ja hyväksytään tapauskohtaisesti.

EHDOT JA EDELLYTYKSET

Hakijat, jotka täyttävät vaatimukset, saavat 50 % alennuksen jokaisesta ostoksestamme Endocassa Endocan verkkokaupan kautta. Endoca-säätiön alennus näkyy vasta, kun olet kassalla. Hakijat tarkistetaan vuosittain, ja heitä pyydetään toimittamaan ajantasaiset todistusasiakirjat, jotta he pysyvät Endoca Foundation Access Program -ohjelmassa.

Alennuksia voi käyttää vain ohjelman vastaanottaja, eikä niitä voi käyttää yhdessä muiden TCBD:n verkkosivustolla käynnissä olevien myyntien, tarjousten, kuponkien tai tarjousten kanssa. Alennusta sovelletaan vain ostettaessa tuotteita TCBD:ltä. Alennustasi ei sovelleta, kun ostat Endoca-tuotteita muiden Endoca-tuotteita myyvien verkkosivustojen, tytäryhtiöiden tai myymälöiden kautta.

Endoca ja Endoca-säätiö eivät myönnä rahoitusta missään muodossa henkilöille tai perheille, jotka hyötyvät Endoca-säätiön Access-ohjelmasta. Access-ohjelman kautta ostettuja Endoca-tuotteita ei saa missään nimessä myydä eteenpäin hinnalla tai voitolla. Tämä ohjelma on tarkoitettu niille, jotka todella tarvitsevat apua. Kaikkien, joiden havaitaan käyttävän tätä ohjelmaa väärin, alennukset mitätöidään ja heidät erotetaan ohjelmasta välittömästi.

Varmista, että poistat henkilökohtaiset tai arkaluonteiset tiedot, kuten pankkitilitiedot, sosiaaliturvatunnukset jne. toimittaessasi tositteita hakiessasi Endoca-säätiön Access-ohjelmaan.

Hakemalla Endoca Foundation Access Program -ohjelmaan annat suostumuksesi siihen, että Endoca Foundationin henkilökunta ottaa sinuun yhteyttä Endoca CBD -tuotteiden käyttökokemuksistasi. Uskomme, että ihmisten tarinat ovat voimakkaita, joten pyydämme sinua antamaan takaisin jakamalla CBD-kokemuksesi kanssamme, jotta voimme auttaa valistamaan muita CBD:stä ja sen terapeuttisesta potentiaalista.